Solved

List flow- 2nd email not sending

  • 13 September 2021
  • 3 replies
  • 16 views

Badge

I have a Flow created with a list.

Email 1

wait 3 minutes

email 2

wait 5 minutes 

etc

 

The first email is sending then no more are sending. 

I have smart sending switched off on all emails - 

I have additions filters switched on.

It’s not a segment flow.

I created the flow then put it live and tested it with a new email. 

I can't work out why it’s not sending. 

Please help

icon

Best answer by Manny Singh 14 September 2021, 13:08

View original

3 replies

Userlevel 6
Badge +5

Hi! Welcome to the community.  Would love to see what’s going on, problem solving flows is one of my fav activities :) (is that weird?).

 

Anyways, would you be able to send a screenshot of your flow setup including the filters you have on there? That will help us to see what’s going on. 

 

Cheers

Badge

Thank you for your reply here is the screen shot

 

Userlevel 6
Badge +5

Appreciate the screenshot, it looks like you do have Smart Sending on, so that 2nd email won’t be sent:

 

 

To remove it, click on that email and then you’ll see options on the left hand side to toggle the smart sending off:

 

 

Curious, what’s the use case here for sending 2 emails within such a short timeframe? 

 

If it’s that close together, why not include it in the same email (I would guess it would have a higher open rate than the 2 back to back - might be wrong though - test, test, test :))

Reply